veel gestelde vragen

blijft een overdekt springkasteel droog ?

Nee helaas niet. Bij regen blijft geen enkel springkasteel droog. Via de stiksels loopt het water nog steeds naar binnen. Je kan wel een extra zeil aanvragen die je bij regen over het kasteel kan leggen. Kasteel aflaten en het zeil er overleggen zodat het grotendeels droog blijft. Dan heb je bij opklaring minder werk om het terug droog te maken. Dit is ook handig om er snachts over te leggen als je meerdere dagen huurt. 

hoe gaat het plaatsen in zijn werk ?

1 of 2 mensen komen bij jullie aan, vragen waar het mag gezet worden en waar ze stroom kunnen nemen.  Als alles klaar is komen ze nog wat papierwerk (handtekening) regelen. Jullie kunnen beginnen springen en wij rijden naar de volgende. 

hoe verloopt de betaling ?

De betaling gebeurt bij levering , cash of via payconic . 

moeten we helpen ? 

Een helpende hand zullen ze allicht niet afslaan MAAR je hoeft in principe niets te doen. Alles is in de prijs inbegrepen. 

Wat moeten we doen bij regen of onweer?

Bij regen moet je helemaal niets doen. Kasteel gewoon laten rechtstaan. Op die manier zal het minder nat worden dan wanneer je het aflaat. Bij ONWEER of hevige wind daarentegen moet het springkasteel afgelaten worden. Zodra het terug kan moet het terug opgezet worden.

Wat moet ik voorzien?

1. Voldoende doorgang om te kunnen leveren. 2. Iemand ter plaatse die kan zeggen waar het mag komen OF een opzetschema bezorgen. 3. Stopcontact(en) binnen de 40 m. 

kan ik een factuur krijgen ? 

uiteraard 

gelieve het btw nummer door te geven voor professionele klanten 

Het springkasteel is nat geworden. Wat nu?

Regen hoeft het springen niet te verpesten. Alleen als het de hele dag door non stop regent valt het letterlijk in het water. Bij buien kunnen de kinderen doorgaans tussendoor wel nog springen. Indien je enkele handdoeken voorziet krijg je het springvlak relatief snel terug spring klaar als je met 2 of 3 mensen het droog maakt. 1 of 2 mensen die het binnenin drogen en een andere die buiten steeds de natte handdoeken uitwringt. 

Hoe verloopt de afbraak?

Zo discreet mogelijk indien nodig. We proberen bij de levering steeds alles al geregeld te hebben zodat we bij de ophaling niemand meer moeten 'storen'. We gaan naar het springkasteel, laten het af, rollen het op en laden het weer op .