Over ons

Beste ,

Bent u op zoek naar de perfecte toevoeging om uw evenement onvergetelijk te maken? Zoek niet verder! Bij Schnappi Jump zijn we gespecialiseerd in het verhuren van kleurrijke, veilige en spannende springkastelen die garant staan voor urenlang plezier voor jong en oud.

Of het nu gaat om een ​​verjaardagsfeestje, een buurtbijeenkomst, een schoolfeest of een bedrijfsevenement, onze springkastelen zijn de ideale keuze om een ​​glimlach op ieders gezicht te toveren. Met verschillende thema's en maten hebben we voor elk evenement iets passends.

Waarom kiezen voor onze springkastelen?

  1. Veiligheid voorop: Onze springkastelen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden regelmatig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

  2. Diverse keuzes: Of het nu gaat om een prinsessenkasteel, een junglethema of een klassiek springkasteel, we hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen.

  3. Professionele service: Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van het perfecte springkasteel voor uw evenement. We zorgen voor een soepele levering, installatie en ophaling , zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement.

  4. Betaalbaarheid: We begrijpen dat budgetten verschillen, daarom bieden we concurrerende prijzen en flexibele huuropties aan die passen bij uw behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw evenement kunnen verbeteren met onze fantastische springkastelen. 

Maak van uw evenement een groot succes met Schnappi Jump !

Met vriendelijke groet,

Dejong Kristof & Vrijsen Evi